El 2018 torna el PALAfilmGELL, 4a edició

La programació de Setmanes Joves d’aquest 2018 torna a comptar amb una nova edició del concurs de curtmetratges gravats amb mòbil de Palafrugell, el PALAfilmGELL.

Amb aquesta, sumen ja quatre les edicions del certàmen, que des d’un primer moment, i segueix en la mateixa direcció, ha buscat fomentar alhora la creativitat, l’expressió artística, les noves tecnologies i la difusió d’aspectes de la cultura popular palafrugellenca entre els joves.

cartell

En aquesta ocació, el concurs tindrà lloc entre el 23 de març, quan es publicaran els objectius d’aquest any, i el 3 d’abril, data en que caldrà entregar el curt realitzat.

Un cop el jurat hagi vist els curtmetratges, la gala d’entrega de premis es celebrarà el dissabte 14 d’abril, a les 7 de la tarda, al teatre -que tornarem a convertir en una sala cinema- del Centre Fraternal.

Per coneixer totes les peculiaritats del concurs, visiteu l’apartat «Bases i Objectius» d’aquesta pàgina, i sobretot, estigueu atents als objectius que anunciarem el divendres 23 de març!

 

Deja un comentario