Dates i novetats PALAfilmGELL 2016

Ja hi ha a la disposició de tots els interessats el cartell del II Concurs de curtmetratges gravats amb mòbil PALAfilmGELL 2016. En els pròxims dies es publicaran les bases completes del concurs.

A partir del 8 de febrer es podran realitzar les inscripcions al concurs a través d’aquest lloc web. Tots aquells que s’hagin inscrit rebran per correu electrònic, el dia 19 de febrer, els objectius que hauran de complir els treballs que s’hi presentin. Aquell mateix dia es publicaran aquests objectius a la pàgina.

Una vegada iniciat el període de gravació, hi haurà temps per entregar els curtmetratges fins el dia 26 de febrer. El dia 5 de març s’entregaran els premis en una gala on també es visualitzaran totes les obres presentades.

Una de les principals novetats d’aquesta edició recau en els premis. El jurat del concurs, en aquesta ocasió, escollirà dos premis: el premi PALAfilmGELL, al curtmetratge guanyador, i el premi Xefla, al curtmetratge més original. A banda dels premis atorgats pel jurat, hi haurà un tercer guardó escollit per votació del públic assistent a la gala d’entrega de premis.

Cartell PALAfilmGELL 2016

Deja un comentario